Οτι χριάζεσαι για την επιλογή κινητού. Που να αγοράσεις, και που είναι οι καλύτερες τιμές 

Επιλογή Μάρκας

Παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές και μάρκες για το τί κινητό να επιλέξει κάποιος ανάλογα με τις ανάγκες του, Είναι ευρεώς γνωστό οτι η μάρκα της Apple είναι ειδανική για τις περισσότερες λειτουργίες. Τα κινητά της Apple, γνωστά ως iPhones. Έχουν κριθεί οτι έχουν το καλύτερο UI ( ευκολία στην χρήση) ειδικά για νέους χρήστες κάνοντας τα, τα de facto κινητά για επαγγελματική χρήση. Έχουν τη καλύτερη διατίριση λειτουργικότητας και αξίας μετα απο μακροχρώνια χρήση, δίνοντας επίσης την δυνατότητα μεταπώλησης. 

apple-iPhone-12-10.webp

Επιλογή Συσκευής

iphonexr.webp

Αναλόγως τις ανάγκες και το budget σου υπάρχουν πολλές επιλογές...
Ξεκινώντας απο τα παλιότερα μοντέλα τα "iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus" παρόλο της πολύ ανταγωνιστικής τιμής, έχουν υπάρξει πολλά παράπόνα για την ανθεκτικότητα της μπαταρίας ή οποία μπορεί να χριαστεί φόρτιση εως και 2 φορες την ημέρα...
Προχωρόντας στα μοντέλα "iPhone X, Xr, Xs, Xs Max"

Είναι τα πρώτα μοντέλα της Apple χωρίς εξώγκομα οθόνης κάνοντας τα μια καλή επιλογή καινούργιας τεχνολογίας με πολύ καλή ανάλυση οθόνης και επεξεργαστή. Παρόλαυτα λόγω της καινούργιας τεχνολογίας γυάλινου bezzle είναι ιδιέτερα ευθραυστά και επομενώς θήκη και τζαμάκι προστασίας θα ήταν ειδανικό για την χρήση τους.
Στην σείρα των "iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max" . Είναι πιο ανθεκτικά απο την σειρά των iPhone X και έρχονται με πολύ καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή καθώς και μεγάλη βελτίωση μπαταρίας. Σύμφωνα με ειδικούς, είναι τα καλύτερα τηλέφωνα για την τιμή τους.
Προχωρόντας στα μοντέλα των "iPhone 12mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max" Είναι μια καλή αναβάθμιση της σειράς του 11, προσφέροντας καλύτερη μπαταρία, επεξεργαστή, κάμερα και ανάλυση οθόνης. Πολλοί όμως θα προτιμίσουν την σειρά του "iPhone 13 mini, 13, 13 Pro, 13 Pro Max" Καθώς έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά απο την σειρά του 12 αλλα προσθέτουν συνδεσημότητα 5G.


 

r1436_Gold_PDP_Image_Position-5_Avail__en-IN.webp

Σημαντική Επιλογή:
Καινούργιο ή Εκθεσιακό;

Αναλόγως τις ανάγκες και το budget σου υπάρχουν πολλές επιλογές... Οι καινούργιες Συσκεύες είναι σίγουρα ασφαλής καθώς έρχονται κατευθείαν απο την αντιπροσωπία και ειναι σφραγγισμένες στο κουτί τους, Παρόλλα αυτά οι Εκθεσιακές συσκευές απο έμπιστους εμπόρους είναι εξήσου ασφαλές και ελεγμένες απο ειδικούς αλλά σε κλάσματα της τιμής.

 

iphonexr.webp